Crazy Monkey beoordelingen

Dit is een standaard slot met eenvoudig uitziende symbolen en primitieve graphics, maar het verliest hier niets aan. Elk symbool en elke afbeelding is heel interessant afgebeeld en de winsten zelf komen naar je toe. Roep ook de positieve emoties en een verscheidenheid aan mechanieken op, waaronder niet alleen de klassieke winnende combinaties, maar ook een paar bonuslevels. Crazy Monkey gokkast van Igrosoft heeft een wijdverspreid spelschema met 5 werkende rollen met elk 3 rijen. Het is mogelijk om in te zetten op 9 lijnen. Ze kunnen niet allemaal worden geactiveerd, er is een optie om 1, 3, 5 en 7 te draaien.

Spins kosten verschillend, variƫrend van 1 tot 810 tokens, ze worden gelijkmatig verdeeld over alle actieve functies. De RTP is onbekend, maar actieve spelers zeggen dat deze rond de 95% ligt, terwijl offline gokhallen eenarmige bandieten met deze eigenschap van 80 tot 90% gebruikten. De prijscombinatie is vaak te zien, het begint met de linker- of rechterrol en vormt een lijn, waarbij dezelfde afbeelding in de hoeveelheid van 3 stuks moet zijn. De hoogste winkansen zijn x5000 bij het kiezen van een combinatie die bestaat uit drie Crazy Monkey namen. Alle winsten tellen op en als er meerdere combo's op dezelfde lijn worden verzameld, betaalt de duurste uit.

crazy monkey reviews

Commentaar

Piter / 02.11.2022 / star icon5
Ondanks het feit dat veel van mijn vrienden en kennissen graag in casino's rondhangen, bleef ik er op de een of andere manier altijd weg, nou ja, het is niet mijn ding om eerlijk te zijn. Maar ik dacht van wel, want op een gegeven moment lukte het me om te spelen, en ik vond het zo leuk, je weet wel) Crazy Monkey - coole slot, ik hield echt van de stijl en de sfeer. De graphics zijn niet slecht, maar ze zouden beter kunnen.
Boris / 05.03.2023 / star icon5
Ik vind het niet leuk waar ik werk en ik wilde al heel lang een andere omgeving of een veel groter salaris. Over het algemeen wist ik niet wat ik moest doen, en bijna uit wanhoop besloot ik om op de gokautomaten te gaan spelen. Ik raad je aan om te beginnen met spelen in de demo, om niet zoals ik te zijn) de eerste van zijn buit verloren in het stof, alleen maar omdat hij niet wist hoe de machine werkt. Benader het verstandig - ik weet zeker dat je zult slagen))
Alexei / 06.12.2022 / star icon5
Een lichte gokkast die er in principe uitziet zoals het hoort. Het is niet erg grafisch, het is een vrij oude machine, maar het heeft nog steeds een interessante sfeer. In het menu werken alle knoppen ook duidelijk, zelfs op een intuĆÆtief niveau, raak niet in de war. Het wordt interessant vanaf de eerste scrolls, vooral omdat er een mogelijkheid is om een bonus te verdienen voor slechts een paar foto's. Het is ook de moeite waard om de hoge RTP op te merken, wat een goede zaak is.
Anna / 08.01.2023 / star icon5
Ik denk dat veel mensen denken dat meisjes niets te zoeken hebben in gokken, maar ik ben een lid van het eerlijke geslacht dat goed geld verdient met gokken. Ik besteed geen aandacht meer aan de haters, het is zinloos om iets te bewijzen. Ik kwam deze gokkast tegenv een selectie van TOP klassieke gokkasten die in offline vestigingen stonden en daarna online verschenen. Ik raad je aan om je eerst beter voor te bereiden en dan pas groots te gaan spelen.
Sebastian / 08.12.2022 / star icon5
Crazy Monkey slot is klassiek, ook al snap ik dit soort gokkasten niet zo goed, het is toch te goed gemaakt en geregeld. De styling is interessant, het is best leuk om de bonussen te spelen en naar die apen te kijken. De gameplay heeft een cool component en de extra's zijn niet slecht. Geld opgenomen zonder problemen, niets hield me tegen om het te krijgen. Toch moet je tot de weddenschappen komen als je alles in detail onderzoekt en doorgrondt.
Casey / 09.02.2023 / star icon5
Voor mij is gokken een hobby; ik doe het al sinds mijn studententijd. Vroeger ging ik wel eens naar een offline casino, maar toen die verboden werden, heb ik het opgegeven. Toen na vele jaren probeerde ik voor het eerst wat een online casino, maar daar is al een geschikte machine met geweldige graphics, en enorme iksami. De freespins zijn geweldig.
Michael / 10.11.2022 / star icon5
Vergeet niet dat deze videoslot de coolste optie heeft om de demo te spelen zodat je niet al je geld verliest zodra deze beschikbaar is. Ik raad je aan om het meteen te doen zodat je niet zoals ik bent, want je hoeft niet je hele budget in een paar uur te verliezen, geloof me. Als je verstandig met Crazy Monkey speelt, komt het vast goed.
Stanislav / 11.02.2023 / star icon5
Ik ben nooit een echte gokker geweest, alleen af en toe een gokje wagen op plaatsen waar dat soort diensten worden aangeboden. Ik gokte echter alleen als ik er het geld voor had en maakte nooit schulden, zodat zelfs als ik zou verliezen, er niets ergs zou gebeuren. Bijgevolg waren de resultaten verschillend, maar persoonlijk heb ik nooit problemen gehad, wat soms wel gebeurt. Ik zou je aanraden om naar een betrouwbare site te gaan waar je niet wordt opgelicht. Geweldige spreiding van weddenschappen en aantal minimumlijnen, ik ben er allemaal tevreden over.
Valeriya / 11.10.2022 / star icon5
Met deze app kun je je heerlijk ontspannen. En laat de muziek en de coole animaties je gelukkig maken. Vergeet ook niet om voor het spel het internet af te struinen op zoek naar verschillende tactieken, waarmee je kunt rekenen op een fatsoenlijke storting. De moderne applicatie Crazy Monkey heeft een kwaliteitsvol design en eenvoudige regels. Als je nieuw bent in deze business, is het het beste om hier wat meer tijd aan te besteden, het is heel belangrijk.
Maria / 12.01.2023 / star icon5
Zeker een gezicht van mij, de slotfuncties zijn cool en de technische ondersteuning van je favoriete casino zal je niet teleurstellen, ze zullen je altijd snel helpen in elk opzicht dat met gokken te maken heeft. Over Crazy Monkey gesproken - de machine heeft een enorme vermenigvuldiger met frequente en kleine vermenigvuldigers die je zelfs van tevoren kunt ontdekken door naar de volatiliteit te kijken. Als je de tactiek volgt en je aan de discipline houdt, win je zeker. Als je houdt van het thema wilde dieren en interessante bonusrondes, dan zul je dit zeker leuk vinden. De slot is toegankelijk voor iedereen.
Igor / 13.01.2023 / star icon5
Mijn vrienden moedigden me altijd aan om casinospellen te proberen, omdat ze veelbelovend en lucratief waren. Persoonlijk geloofde ik er helemaal niet in, totdat ik een van hen een behoorlijk grote jackpot zag winnen. Dat overtuigde me, dus nu ben ik actief aan het leren hoe ik moet wedden. Toch moet ik nog steeds leren en leren, want ik ben er nog niet zo goed in. Maar ik hoop dat alles nog gaat komen, want ik wil natuurlijk freebies.
Alice / 13.12.2022 / star icon5
Met de te gekke aap van ontwikkelaar Igrosoft kun je bijverdienen, en hoe meer je oefent, hoe eerder je begint te winnen. Ik had dit niet eens eerder overwogen als een manier om te verdienen, ik vertrouwde zelfs crypto. Maar wat bleek, je kunt ook grote winsten behalen met gokkasten. Natuurlijk zijn de winsten nog niet enorm, maar het lukte me om ongeveer 250k per keer binnen te halen. Het is ook fijn dat het geld heel snel naar de portemonnee komt.
Dimitri / 15.03.2023 / star icon5
Ik had de indruk, en heb nog steeds de indruk, dat er maar een paar sites zijn in het Russischtalige internetsegment die eerlijk zijn tegenover hun klanten en hen niet bedriegen. Er is een groot aanbod en je kunt ze allemaal gebruiken. Vergeet ook niet om de demo te draaien om ervaring op te doen en pas daarna de overstap te maken naar het reguliere cashspel. Ik vind dat de ontwikkelaars geweldig werk hebben geleverd, de slot is geweldig geworden.
Rudolf / 16.11.2022 / star icon5
Ik ben opgegroeid in een omgeving waar gokken niet als iets slechts werd beschouwd, het was normaal en alledaags. Maar persoonlijk heb ik nooit een wild verlangen naar het spel gevoeld, dus dit gebied heb ik nooit aangeraakt. Maar toen ik zag dat Kawada een gekke aap had die ik kende uit mijn kindertijd, kon ik het niet laten. Ze zijn erin geslaagd om dezelfde machine die toen op elke hoek stond, in een moderne vorm te brengen. Persoonlijk zou ik niet aanraden om er gedachteloos mee te spelen, je zou wel eens met niets kunnen eindigen.
Vladislav / 17.11.2022 / star icon5
Ik ging al naar 1xbet in de tijd dat je nog voetbal speelde, en had dus een goed inzicht in wat wat was, zodat het niet alleen een hobby was, maar ook een fatsoenlijk inkomen naast de rest. Geleidelijk aan ben ik me naast het wedden gaan bezighouden met afpersing, en dat pakte heel goed uit. Toen kwam ik zelfs stabiel uit op het geld. Ik denk, nogmaals, dat de factor dat ik al een soortgelijke ervaring had met feedback een rol speelde.
Anne-Marie / 20.02.2023 / star icon5
De gekke aap heeft een slim bonussysteem, een rechttoe rechtaan avontuur dat je moet doorlopen om de geldbeloning te krijgen. Het lijkt mij dat je constant op zoek moet gaan naar nieuwe tactieken, die geven je de ruimte om te manoeuvreren. Vergeet ook niet het nieuws te volgen van het casino waar je speelt, ook dit zal je veel promo codes geven. Deze gokkast geeft vaak geweldige bonusspellen weg.
George / 20.12.2022 / star icon5
Ik geloofde nooit echt dat het mogelijk was om te winnen, mijn ouders hadden me geleerd dat alleen het casino winstgevend was, niet de gokker. Toch besloot ik het te proberen en tot nu toe heb ik er nog geen seconde spijt van gehad. Ik won ongeveer 6 miljoen en ik leef nog steeds van dat geld. Ik heb ongetwijfeld geluk gehad, maar ik heb een risico genomen, en hoe kan het ook anders? Het is aan jou om te beslissen, maar ik ga door, want ik heb voor mezelf besloten dat dit mijn ding is.
Marcus / 21.10.2022 / star icon5
Het lijkt me dat zo'n hobby veel geld kan opleveren als je het verstandig aanpakt. Het verbaast me dan ook als mensen niet begrijpen wat een machine is, maar er bij voorbaat al negatief tegenover staan. Ik blijf erbij dat als je niet weet hoe het moet, klaag dan niet aan, dat is logisch. Je moet gewoon meer in de demomodus spelen om alle subtiliteiten te begrijpen en recensies op internet bekijken. Het is een stijlvolle slot, dus het is de moeite waard om te winnen!
Vladimir / 22.01.2023 / star icon5
Ik gebruik alleen betrouwbare sites waar ik de garantie heb dat ik het geld kan opnemen als ik win. Ik begon met kleine inzetten en ging geleidelijk over op grotere inzetten. Je kunt beter vaker in de oefenmodus spelen, dat is erg handig voor beginners die er nog niet zo lang geleden mee zijn begonnen. Ondanks het feit dat de totale vermenigvuldiger niet zo hoog is, kun je toch veel geld krijgen door frequente uitbetalingen.
Victor / 24.11.2022 / star icon5
Geweldig slotpotentieel, je kunt er veel geld mee verdienen. Eenvoudige registratie, die je niet eens nodig hebt voor het demospel. Vooral omdat je dan je sociale netwerkaccount of telefoonnummer kunt gebruiken op de site. Aanvullen, uitbetalen is ook eenvoudig en er zijn veel manieren om het te doen. Persoonlijk prijs ik zo'n verstandige aanpak die het leven van spelers makkelijker maakt.
Danny / 26.02.2023 / star icon5
De site is uitstekend, vooral omdat gratis een goed bedrag oplevert, want het is genoeg geluk om een goede kaart te kiezen en je keuze te bevestigen. De aap moet aan het touw trekken om te weten te komen of er een baksteen op zijn hoofd zal vallen, of dat een goed antwoord genoeg is. Ik raad je aan om vaker met apen te spelen, de website geeft je die mogelijkheid.